VÅRA SURF-LÄGER

POPULÄR
Våra mest bokade surfläger

 Bali

Canggu

1 december till 15 mars 50 € rabatt

 Marocko

Taghazout Bay

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

Surfläger året runt.

 Sri Lanka

Weligama Bay

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

MAROCKO

BaLI

Sri Lanka

NUVARANDE
Nya surfläger

 Sri Lanka

Arugam Bay

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

 Indonesien

Mentawai Island

Vi öppnar i augusti 2024. Maila oss för mer info om bokningar

solida surfläger
Se efter plats

Platsinfo
Surfläger Bali

Bali, även känd som gudarnas ö, är en indonesisk provins som ligger i den västligaste delen av Lesser Sundaöarna. Det är ett populärt turistmål, känt för sina vackra stränder, fantastiska landskap, rika kultur och vänliga lokalbefolkning. Bali erbjuder något för alla, oavsett om det är surfing, dykning, vandring, yoga eller bara koppla av på stranden.

Surfing är en av de viktigaste aktiviteterna som drar turister till Bali. Ön har en mängd olika surfpauser som passar alla nivåer, från nybörjare till erfarna surfare. Några av de mest populära surfplatserna inkluderar Kuta, Uluwatu och Canggu.

Surf Camp Bali - Solid Surf House - 4

Platsinfo
Surfläger Marocko

Marockos geografi är också mångsidig. Landets kustlinje och de första foten av Atlasbergen är hem för vegetation som liknar den i de europeiska Medelhavsregionerna. Paradise Valley är en oas vid foten av Atlasbergen nära Taghazout som är värd ett besök. 

Dessutom erbjuder Marockos natur bubblande vattenfall, surfing, klipphoppning, vandring, fyrhjuling eller, naturligtvis, kamelridning och till och med snowboard. 

Marocko Surf Camp - Solid Surf House

Platsinfo
Surfläger Sri Lanka

Sri Lanka är en önation belägen i Indiska oceanen, känd för sina pittoreska stränder och tropiska klimat. Det är också ett surfparadis, med gott om surfplatser för alla nivåer av surfare. Från nybörjarvänliga raster till utmanande vågor för proffsen, Sri Lanka har allt. Om du letar efter en oförglömlig surfupplevelse bör Sri Lanka stå på din bucket list.

Vårt Surf Camp Sri Lanka 2023-program erbjuder en rad paket som passar alla nivåer av surfare, från nybörjare till avancerade ryttare. 

Surf Camp Sri Lanka - Solid Surf House

Platsinfo
Surfläger Portugal

Portugal anses allmänt vara en av de bästa surfdestinationerna i Europa. Landets långa kustlinje erbjuder ett utbud av surfpauser för alla kunskapsnivåer, från nybörjarvänliga strandpauser till avancerade revpauser. Den bästa tiden att surfa i Portugal är från september till november, när vädret fortfarande är varmt och vågorna är som störst. Portugals surfsäsong är dock året runt, så du kan fånga vågor när som helst på året.

Surf Camp Portugal - Solid Surf House

omdömen
Vad säger Solid Family?

HÅLLBARHET
Att skydda våra hav: Vikten av hållbar strandförvaltning

Solid Surf House är engagerad i hållbarhet och stödjer 1 % för planeten, såväl som strandsaneringsinsatser. När populariteten för stränder och kustturism fortsätter att växa är det avgörande att vi prioriterar miljöpåverkan från våra aktiviteter. För att bevara strändernas naturresurser, skydda den biologiska mångfalden och minska avfall och föroreningar måste hållbara strandförvaltningsmetoder implementeras.

Solid Surf House Team

Ett surfcamp är en typ av boende som erbjuder en kombination av surflektioner, uthyrning av utrustning och ett boende för surfare på alla nivåer.

Vi erbjuder till och med mycket fler inklusioner som yoga, surfskridskosessioner, gratis dyk/surfapné-workshops och mer.

Solid Surf House erbjuder endast ett paket och detta kommer att möta 99% av folks krav till ett bra pris. Du kan till och med överväga när du jämför våra priser med andra surfläger att du skulle få minst en eller två av våra standardinklusioner gratis! Vi känner att vi har ett oslagbart prisvärt paket och vi levererar en service av hög standard eller bättre än de flesta andra surfläger!

Testa oss så vet du!

Vårt paket passar alla innehåller vanligtvis:

 – boende med pool

– surflektioner eller surfguidning

– uthyrning av surfbrädor

– yoga

– Freedive / Surf Apnea Workshop

– flygplatstransfer 

– ibland ingår även lunch och middag. 

Kolla våra surfläger för de specifika detaljerna om paketet eftersom det finns ännu mycket mer inklusive det vi har listat här.

 

Nej, surfläger vänder sig till alla nivåer av erfarenhet, från nybörjare till avancerade surfare. Många surfläger erbjuder lektioner och coaching för nybörjare för att lära sig grunderna och utveckla sina färdigheter.

Absolut! Surfläger är ett utmärkt alternativ för ensamresenärer eftersom de ger en stödjande och social miljö. Du kommer att få möjlighet att träffa likasinnade människor som delar en passion för surfing.

Ja, många surfläger tillåter deltagarna att ta med sina egna surfbrädor. Det rekommenderas dock alltid att bekräfta med surflägret i förväg angående specifika restriktioner eller riktlinjer.

Även om en grundläggande konditionsnivå är fördelaktig, vänder sig surfläger till individer med olika konditionsnivåer. Att surfa i sig är ett bra sätt att förbättra den övergripande konditionen, och surfläger ger en stödjande miljö för deltagarna att utvecklas i sin egen takt.

REGISTRERA DIG PÅ VÅR
NYHETSBREV

REGISTRERA DIG

FÅ MEDDELANDEN OM SPECIALERBJUDANDEN - MEDDELANDE - GRATIS VISTELSER OCH MER...

BETALA
DU KAN BETALA HOS OSS PÅ DET MEST FLEXIBLA SÄTTET
VI ERBJUDER BANKKONTON I EUR - usd - aud - cad - ch - gbp ELLER BETALA MED NÅGOT AV FÖLJANDE ALTERNATIV