Surfcamp Sri Lanka

Sri Lanka
Surf, sol och kul: Upptäck vårt surfläger Sri Lanka

Välkommen till Surfläger Sri Lanka, där vi erbjuder den ultimata surflägerupplevelsen i den vackra kuststaden Weligama. Vårt surfläger är designat för surfare på alla nivåer, från nybörjare till avancerade surfare som vill förbättra sina färdigheter.

Vi erbjuder personliga surflektioner med erfarna och certifierade instruktörer, som guidar dig genom varje steg i inlärningsprocessen. Vårt surfläger är utrustat med högkvalitativa surfbrädor och våtdräkter, så du behöver inte oroa dig för att ta med din egen utrustning.

Förutom surfing erbjuder vi även yogaklasser, utsökt lokal mat och en mängd andra aktiviteter för att säkerställa att du får den ultimata lankesiska upplevelsen. Vårt team är dedikerade till att ge dig en oförglömlig surflägerupplevelse, så kom med oss ​​och fånga några vågor i Sri Lankas vackra vatten.

ÖVERSIKT
Alla surfläger i Sri Lanka

 Sri Lanka

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

 Sri Lanka

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

Reseinformation
Om Sri Lanka

Sri Lanka är en önation belägen i Indiska oceanen, känd för sina pittoreska stränder och tropiska klimat. Det är också ett surfparadis, med gott om surfplatser för alla nivåer av surfare. Från nybörjarvänliga raster till utmanande vågor för proffsen, Sri Lanka har allt. Om du letar efter en oförglömlig surfupplevelse bör Sri Lanka stå på din bucket list. Det finns många surfläger på ön som vänder sig till surfare på alla nivåer. Dessa surfläger erbjuder surflektioner, uthyrning av surfbrädor, boende och mer, vilket gör det enkelt för dig att fokusera på din surfing och njuta av din tid i vattnet.

En av de bästa sakerna med att surfa i Sri Lanka är den varma vattentemperaturen, vilket gör det till ett bra resmål för surfing året runt. Under högsäsong från november till april upplever Sri Lankas södra kust konsekventa dyningar som lockar surfare från hela världen. Sammanfattningsvis, om du letar efter en oförglömlig surfupplevelse, bör Sri Lanka definitivt vara på din radar. Med sitt varma vatten, konsekventa vågor och fantastiska landskap är det ett surfparadis som inte bör missas. Så packa dina väskor, ta din surfbräda och bege dig till Sri Lanka för ditt livs äventyr.

Sri Lanka
Solid Surf Camp Sri Lanka

Välkommen till det bästa surflägret i Sri Lanka! Vårt läger ligger i den vackra kuststaden Weligama, känd för sina fantastiska stränder och surfpauser i världsklass. Våra erfarna instruktörer hjälper dig att förbättra dina färdigheter och fånga dina drömmars vågor.

Vårt Surf Camp Sri Lanka 2023-program erbjuder en rad paket som passar alla nivåer av surfare, från nybörjare till avancerade ryttare. Vi tillhandahåller högkvalitativ utrustning, inklusive surfbrädor och våtdräkter, för att säkerställa din säkerhet och komfort under dina surfsessioner.

Förutom surfing erbjuder vårt läger en rad aktiviteter, inklusive yoga, vandring och att utforska det lokala området. Du kommer att ha möjlighet att fördjupa dig i lankesisk kultur och mat, med läckra måltider tillagade av våra duktiga kockar.

Våra lägerboenden är bekväma och moderna, med en rad alternativ för att passa dina behov och budget. Vi erbjuder delade och privata rum, samt campingmöjligheter för dem som föredrar att vara närmare naturen.

Så vad väntar du på? Boka din Surf Camp Sri Lanka 2023-upplevelse nu och följ med oss ​​på ett oförglömligt äventyr i en av de vackraste surfdestinationerna i världen!

ÖVERSIKT
Alla surfläger i Sri Lanka

 Sri Lanka

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

 Sri Lanka

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

Bästa restid

Sri Lankas tropiska klimat påverkas av monsunen, som skiljer ön i två distinkta klimatzoner. Den sydvästra regionen upplever kraftiga regn från maj till september under monsunsäsongen, medan den sydöstra regionen upplever regnigt väder från oktober till januari. Den bästa tiden att besöka Sri Lanka för att surfa beror på vilken region du planerar att besöka. Men på grund av öns unika klimat kan du förvänta dig i genomsnitt 330 soldagar per år. Vi rekommenderar att du schemalägger din surfresa under de kalla vintermånaderna för att slippa det hårda vädret i Tyskland.

Luft- och vattentemperatur

Den södra regionen där surfläger ligger upplever en konstant lufttemperatur på cirka 30°C och en vattentemperatur på cirka 28°C under hela året. Det centrala höglandet kan dock uppleva kallare väder med risk för snö under vintern. Om du planerar att resa till höglandet, var beredd på medeltemperaturer på runt 16°C och överväg att packa varma kläder.

Surfing
Surfplats på Sri Lanka

Sri Lanka är ett surfparadis, med några av de bästa surfplatserna i världen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren proffs, finns det en våg för dig i denna tropiska önation.

Sri Lankas södra kust är hem för några av de mest populära surfplatserna i landet. Weligama Bay är känt för sina nybörjarvänliga vågor, medan Mirissa Beach erbjuder mer utmanande pauser för erfarna surfare. Längre österut har staden Arugam Bay några av de bästa vågorna i landet, och är ett måste att besöka för alla seriösa surfare.

Andra anmärkningsvärda surfplatser på Sri Lanka inkluderar Hikkaduwa Beach, Unawatuna Beach och de avskilda stränderna på östkusten. Med varmt vatten och jämna vågor året runt är Sri Lanka en toppdestination för surfare från hela världen.

På vårt surfläger i Sri Lanka tillhandahåller vi allt du behöver för en oförglömlig surfsemester. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom grunderna för surfing, medan våra bekväma boenden och bekvämligheter ser till att du kan koppla av och ladda efter en dag i vattnet.

Oavsett om du vill förbättra dina färdigheter, eller bara njuta av lite kul i solen, är vårt surfläger i Sri Lanka det perfekta resmålet för din nästa surfresa. Kom med oss ​​och upplev skönheten i Sri Lankas surfplatser själv!

Flyg

Letar du efter prisvärda flygresor till Colombo (CMB)? Kolla in Qatar och Emirates flygbolag för de bästa erbjudandena. Qatar erbjuder till och med gratis transport för surfbrädor, medan Emirates tillåter en brädväska på upp till 2 m och 23 kg som ett andra bagage. Med genomsnittliga kostnader som sträcker sig från €550-650, har det aldrig varit mer budgetvänligt att flyga till Sri Lanka. De flesta flyg har en kort mellanlandning i Dubai eller Qatar, men direktflyg från Tyskland och Schweiz finns också. Om du behöver hjälp med att hitta ett flyg eller att navigera i Sri Lankas visumkrav hjälper vårt team dig gärna.

tillträde

Vanligtvis kan du komma in i landet med ett pass, inklusive ett tillfälligt, men inte ett identitetskort. Barn kräver också ett giltigt pass, och alla dokument bör ha en giltighetstid på minst sex månader.

ÖVERSIKT
Alla surfläger i Sri Lanka

 Sri Lanka

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

 Sri Lanka

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

Do

don'ts

Vanliga frågor (FAQ)
Om Surf Camp Sri Lanka

Den bästa tiden för surfing i Sri Lanka är från november till april på sydvästra kusten och från maj till oktober på östkusten.

Nej, de flesta surfläger i Sri Lanka erbjuder uthyrning av surfbrädor som en del av sina paket. Du är dock välkommen att ta med din egen tavla om du föredrar det.

Ja, många surfläger i Sri Lanka vänder sig till nybörjare och erbjuder lektioner med erfarna instruktörer.

Kostnaden för ett surfläger i Sri Lanka varierar beroende på platsen, vistelsens längd och nivån på boendet. I genomsnitt kan ett veckolångt surfläger kosta runt $479 till $1000 USD.

Förutom dina badkläder och surfutrustning bör du ta med dig lätta, bekväma kläder, solskyddsmedel, insektsmedel och en återanvändbar vattenflaska.

Ja, de flesta surfläger i Sri Lanka tillhandahåller boende och måltider som en del av sina paket.

Ja, många surfläger i Sri Lanka erbjuder ytterligare aktiviteter som yoga

Åldersbegränsningar varierar beroende på surflägret. Vissa läger kan ha minimiålder av säkerhetsskäl.

Det är alltså i allmänhet säkert att surfa på Sri Lanka. Det är dock viktigt att följa säkerhetsriktlinjerna och vara medveten om strömmar, tidvatten och väderförhållanden.

Undersök olika surfläger och läs recensioner från tidigare gäster för att hitta ett som passar dina behov och preferenser. Tänk på faktorer som plats, nivå av boende, instruktörserfarenhet och aktiviteter som erbjuds.

ÖVERSIKT
Alla surfläger i Sri Lanka

 Sri Lanka

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

 Sri Lanka

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!