B2B

B2B

Gå med i Solid Surf House och fånga framgångsvågen!

Om du alltid har drömt om att äga en surfcamp-franchise men inte vet var du ska börja, har Solid Surf House den perfekta lösningen för dig. Genom att samarbeta med Solid Surf House kan du förvandla din passion för utomhusäventyr till en blomstrande verksamhet. Vi erbjuder utbildningen, bokningen, varumärkesbyggandet och marknadsföringsstödet du behöver för att lansera och driva din alldeles egna surfcamp-franchise. Här är varför Solid Surf House är den perfekta möjligheten för dig:

 1. Partner med ett respekterat varumärke inom surfbranschen Solid Surf House är ett globalt erkänt namn i surfvärlden. Genom att gå med i vår franchise kommer du att dra nytta av det utbredda förtroende och respekt som vårt varumärke har fått. Vårt rykte lockar surfare från hela världen som värdesätter de högkvalitativa upplevelser vi tillhandahåller. Dra nytta av vår etablerade varumärkesförening och utnyttja vår omfattande kundbas.
 2. Njut av friheten att driva ditt eget surfläger med en unik identitet Som Solid Surf House-franchisetagare har du självständigheten att driva ditt surfläger på din valda plats samtidigt som du behåller din unika identitet. Vi har 17 års erfarenhet, ett dedikerat supportsystem och ett välrenommerat namn på bordet, vilket säkerställer att du har de nödvändiga resurserna för framgång.
 3. Olika möjligheter till utomhusaktiviteter Solid Surf House går längre än surfläger. Vi erbjuder en rad äventyrsmöjligheter utomhus, inklusive yogaretreater, bergsresorter, skid- och snowboardläger och mer. Vi tillhandahåller inledande inspektioner, förbättringstips, omfattande utbildning, löpande support och driftsystem för varje typ av utomhusäventyr du väljer att ägna dig åt.
 4. Få tillgång till en omfattande kundbas byggd över 17 år När du går med i Solid Surf House får du omedelbar tillgång till vår stora kunddatabas som odlats under 17 år. Utnyttja vår starka onlinenärvaro, med 350,000 22.500 unika webbplatsbesökare årligen och över 1.2 26.000 följare på sociala medier med upp till XNUMX miljoner tittare på videor, XNUMX XNUMX e-postadresser. Rikta in dig på återkommande kunder och nå äventyrare över hela världen som aktivt söker nya upplevelser.
 5. Använd beprövade system, standarder och tekniker Solid Surf House erbjuder en beprövad affärsmodell med beprövade processer, standarder och teknologier. Minimera riskerna och kör ditt surfläger med självförtroende, i vetskap om att du har ett etablerat ramverk att lita på. Öka dina chanser att lyckas och koncentrera dig på att utveckla ditt företag.
 6. Enkel onlinebokning och kundservice Vårt centraliserade onlineboknings- och kundservicecenter hanterar alla bokningar snabbt och professionellt. Du behöver inte hantera kundbokningar eller lägga tid på administrationsuppgifter. Detta frigör dig att fokusera på att ge dina gäster oförglömliga upplevelser.
 7. Dra nytta av marknadsföringskampanjer i världsklass Vårt expertteam hanterar internationella, nationella och lokala marknadsföringskampanjer, med hjälp av effektiva annonseringsmetoder och den senaste tekniken och verktygen. Din närvaro på sociala medier, kundkommunikation och online/offline-kampanjer tas om hand av vårt interna team.

Varför välja vår onlineplattform?

Vår onlineplattform låter dig ägna dig åt att driva ditt surfläger utan att behöva oroa dig för omkostnader, marknadsföring, administration eller bokningar. Här är vad vår plattform erbjuder:

 • En webbplats med hög trafik med en anpassad sektion för ditt läger med foton, videor och artiklar som visar din plats.
 • Ett avancerat onlinebokningssystem med teknik för live-tillgänglighet, automatiserade e-postmeddelanden från kunder och strömlinjeformade in- och utcheckningsprocesser.
 • En säker och pålitlig onlinebetalningsgateway som accepterar vanliga kreditkort och betalningsmetoder.
 • Professionell kundservice och e-postsupport hanteras av vårt dedikerade supportteam.

Vad erbjuder Solid Surf House?

När du går med i Solid Surf House får du följande support:

 • Professionella foton och videor av ditt läger för att locka besökare och visa upp dina tjänster.
 • Varumärkesmaterial, inklusive skyltar, varor och väggmålningar med Solid Surf House-logotypen och design.
 • Omfattande utbildning om front- och back-of-house-procedurer, kundservicestandarder och råd om att förbättra din övergripande produkt.
 • Vägledning om gästvälkomstpaket baserade på framgångsrika metoder från andra Solid Surf House-platser.

Gå med i Solid Surf House-franchisefamiljen och rid på framgångsvågen. Ta det första steget mot att bygga ditt alldeles egna paradis idag. Med Solid Surf House blir du en del av ett globalt nätverk av passionerade individer som är dedikerade till att ge exceptionella surflägerupplevelser.

Men innan du dyker in, låt oss ta upp några nyckelfrågor för att säkerställa att du har en tydlig förståelse av franchisemöjligheterna:

 1. Är du redo att förvandla din passion för surfing till ett blomstrande företag? Se inte längre än Solid Surf House, där vi tillhandahåller verktygen, stödet och expertis för att hjälpa dig att etablera din egen framgångsrika surfcamp-franchise. Låt oss dyka djupare in i vad som skiljer Solid Surf House åt och hur vi kan göra din franchiseresa till en sömlös och givande upplevelse.
 2. Välj den perfekta platsen med expertvägledning: Medan du har friheten att välja din föredragna plats för ditt surfläger, erbjuder Solid Surf House värdefulla insikter och rekommendationer baserat på omfattande forskning och vår mångåriga erfarenhet i branschen. Dra nytta av vår kunskap och maximera potentialen för din valda destination.
 3. Strömlinjeformad infrastrukturutveckling för en snabbare lansering: Vi förstår utmaningarna med att bygga ett surfläger från grunden. Det är därför Solid Surf House ger oöverträffat stöd för att förbättra och optimera den fysiska infrastrukturen i ditt läger. Med vår expertis kan du kringgå vanliga fallgropar och påskynda lanseringen av ditt drömsurfläger.
 4. Visa upp ditt läger med fantastiska bilder: Vårt professionella team kommer att fånga essensen av ditt surfläger genom hisnande foton och videor. Dessa fängslande bilder kommer att användas på våra onlineplattformar, sociala mediekanaler, pressmeddelanden och mer, för att effektivt locka potentiella gäster och visa upp den unika livsstilen och tjänsterna som ditt läger erbjuder.
 5. Omfamna din unika identitet samtidigt som du drar nytta av ett pålitligt varumärke: På Solid Surf House tror vi på kraften i individualitet. Som franchiseägare har du friheten att forma ditt lägers identitet och atmosfär. Samtidigt som du behåller din unika karaktär kommer du också att dra nytta av det förtroende och erkännande som är förknippat med varumärket Solid Surf House, vilket lockar kunder som värdesätter vårt etablerade rykte.
 6. Omfattande utbildning för din framgång: Våra dedikerade operativa chefer kommer att ge grundlig utbildning och guidar dig genom varje steg i processen. Från front-of-house-procedurer till kundservicestandarder, får du den kunskap och de färdigheter som behövs för att leverera exceptionella upplevelser till dina gäster. Vi kommer också att dela med oss ​​av ovärderliga råd om hur du kan förbättra din produkt och maximera vinsten baserat på vår omfattande branscherfarenhet.
 7. Strategiska marknadsföringskampanjer för att driva ditt företag: Solid Surf House tar hand om alla dina marknadsföringsbehov, från internationella till lokala kampanjer. Vårt team av marknadsföringsexperter kommer att implementera effektiva annonseringsmetoder med den senaste tekniken och verktygen. Med vårt stöd kan du förbättra din närvaro på sociala medier, engagera dig i din målgrupp och skapa buzz för ditt surfläger.
 8. Sömlös onlinebokning med avancerad teknik: Vårt avancerade onlinebokningssystem, skräddarsytt för surflägers specifika behov, säkerställer enkel bokning för dina gäster. Med live-tillgänglighetsteknik och automatiserade kunde-postmeddelanden före och efter ankomst eliminerar systemet manuella administrationsuppgifter, vilket gör att du kan fokusera på att leverera oförglömliga upplevelser.
 9. Kundsupport dygnet runt för sinnesfrid: Solid Surf Houses dedikerade kundsupportcenter är tillgängligt 24/7, redo att ta itu med alla gästförfrågningar eller problem. Var säker på att du och dina gäster kommer att få snabb, professionell hjälp närhelst det behövs. Säg adjö till att spendera timmar på gästmejl och skicka dem istället till vårt vänliga supportteam.
 10. Trivs i ett samarbetsnätverk av likasinnade entreprenörer: När du går med i Solid Surf House blir du en del av en stödjande gemenskap av franchisetagare. Delta i regelbundna möten, både online och personligen, där du kan dela insikter, utbyta idéer och lära dig av framgångarna för andra surflägerentreprenörer. Tillsammans lyfter vi varandra och höjer kontinuerligt ribban i branschen.
 11. Kvalitetskontroll för konsekvent excellens: Solid Surf House har åtagit sig att upprätthålla de högsta kvalitetsstandarderna på alla franchiseplatser. Våra operativa chefer genomför regelbundna inspektioner och ger kontinuerligt stöd för att säkerställa att ditt surfläger uppfyller och överträffar våra stränga kvalitetsriktlinjer. Att leverera excellens blir en andra natur, vilket främjar kundnöjdhet och lojalitet.

Genom att gå med i Solid Surf House får du tillgång till ett omfattande paket med support och resurser som ger dig möjlighet att etablera och växa din surfcamp-franchise. Från att välja den perfekta platsen till att effektivisera utvecklingen av infrastruktur, fånga fantastiska bilder och implementera effektiva marknadsföringsstrategier, vi är här för att guida dig varje steg på vägen.

Vi förstår att driva ett framgångsrikt företag kräver en kombination av passion, expertis och ett starkt stödsystem. På Solid Surf House tillhandahåller vi verktygen och utbildningen du behöver för att förvandla din passion för surfing till en blomstrande satsning. Med vår beprövade affärsmodell, etablerade varumärkesrykte och globala nätverk av likasinnade entreprenörer kan du självsäkert ge dig ut på din resa mot att äga en framgångsrik surfcamp-franchise.

Så, är du redo att rida på framgångsvågen med Solid Surf House? Ta det första steget idag och låt oss hjälpa dig att förvandla din dröm till verklighet. Gå med i vår franchisefamilj och tillsammans skapar vi oförglömliga surflägerupplevelser och gör vågor i branschen. Gör dig redo att rida på framgångsfloden med Solid Surf House.