Surfcamp Bali

Bali
Solid Surf and Yoga House:

Den perfekta Bali Surf Camp-upplevelsen

Välkommen till Solid Surf och Yoga House, den ultimata destinationen för din surfupplevelse på Bali. Vårt unika surf- och yogaprogram erbjuder den perfekta blandningen av äventyr, avkoppling och föryngring på den vackra ön Bali.

Vårt surfläger är designat för att tillgodose alla nivåer av surfare, från nybörjare till avancerade surfare som vill förbättra sina färdigheter. Våra erfarna och certifierade instruktörer guidar dig genom de bästa surfplatserna på Bali, samtidigt som de ger dig nödvändiga färdigheter och kunskaper för att fånga de perfekta vågorna.

Men vårt surfläger handlar inte bara om surfing. Vi tror på yogans kraft för att komplettera din surfövning och förbättra ditt övergripande välbefinnande. Våra dagliga yogaklasser är skräddarsydda för att hjälpa dig att sträcka ut, stärka och fokusera ditt sinne och din kropp, samtidigt som du njuter av den fridfulla och inspirerande atmosfären på Bali.

Följ med oss ​​på en oförglömlig Bali surflägerupplevelse, där du inte bara kommer att förbättra dina surf- och yogafärdigheter utan också upptäcka skönheten och kulturen på denna magiska ö. Boka din vistelse nu och gör dig redo att rida på vågorna och få kontakt med ditt inre på Surf and Yoga House.

ÖVERSIKT
Alla surfläger på Bali

 Bali

1 december till 15 mars 50 € rabatt

Reseinformation
Om Bali

Bali, även känd som gudarnas ö, är en indonesisk provins som ligger i den västligaste delen av Lesser Sundaöarna. Det är ett populärt turistmål, känt för sina vackra stränder, fantastiska landskap, rika kultur och vänliga lokalbefolkning. Bali erbjuder något för alla, oavsett om det är surfing, dykning, vandring, yoga eller bara koppla av på stranden.

Surfing är en av de viktigaste aktiviteterna som drar turister till Bali. Ön har en mängd olika surfpauser som passar alla nivåer, från nybörjare till erfarna surfare. Några av de mest populära surfplatserna inkluderar Kuta, Uluwatu och Canggu.

Förutom surfing är Bali också ett populärt resmål för yogaentusiaster. Ön är hem för många yogaretreater och hälsocenter, som erbjuder en rad program som kombinerar yoga, meditation och andra holistiska metoder.

Bali

Solid Surf Camp Bali

Välkommen till Solid Surf and Yoga House, den perfekta platsen för att uppleva den ultimata Bali surflägerupplevelsen. Vårt surfläger är designat för att ge en oförglömlig upplevelse för surfare på alla nivåer, från nybörjare till avancerade surfare. Vi ligger i hjärtat av Balis surfland, bara en kort promenad från några av de bästa surfrasterna på ön.

Så, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren surfare, är Surf and Yoga House den perfekta surfcampupplevelsen på Bali för dig. Kom och följ med oss ​​under några dagar, en vecka eller ännu längre och upptäck skönheten i Balis surfland samtidigt som du förbättrar dina surffärdigheter och slappnar av ditt sinne och kropp med yoga. Boka din vistelse hos oss idag och gör dig redo för ditt livs surfresa!

På Surf and Yoga House erbjuder vi surflektioner för alla nivåer av surfare. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom grunderna i surfing och hjälper dig att förbättra dina färdigheter om du redan är surfare. Våra surflektioner genomförs i små grupper, så att du får den individuella uppmärksamhet du behöver för att snabbt utvecklas.

Förutom surfing erbjuder vi yogaklasser för att hjälpa dig varva ner och koppla av efter en lång dag i vattnet. Våra yogaklasser är designade för att hjälpa dig att förbättra din flexibilitet och balans, och för att hjälpa dig att få kontakt med ditt inre. Vi erbjuder yogaklasser för både nybörjare och avancerade, så alla är välkomna att vara med.

 

ÖVERSIKT
Alla surfläger på Bali

 Bali

1 december till 15 mars 50 € rabatt

Bästa restid

Den idealiska tiden att besöka Indonesien är under torrperioden som vanligtvis är från maj till september. Indonesien är dock ett bra resmål för surfare året runt. Även under regnperioden förekommer det enstaka skurar omväxlande med långa soltimmar. Detta innebär att du kan njuta av varma temperaturer, mycket solsken och varmt vatten perfekt för simning. Tidiga morgonsurfsessioner rekommenderas också starkt och kan vara en rolig upplevelse.

Luft- och vattentemperatur

Klimatet i Indonesien definieras av monsunen och är mestadels tropiskt. Den genomsnittliga årliga temperaturen är 27°C, med kusttemperaturer mellan 24°C och 35°C. Vattentemperaturen förblir relativt stabil vid 28°C. Indonesien upplever en hög luftfuktighet på cirka 80 % under hela året. Även om detta kan verka skrämmande till en början, anpassar sig surfare snart och njuter av den varma luften och vattnets temperaturer, vilket skapar en njutbar surfupplevelse varje gång.

Surfing
Surfplats på Bali

Om du planerar att resa till surfdestinationer i Indonesien måste du tänka på vissa flygbolagsregler. För surfresorter i Mentawai Padang vill du flyga till flygplatsen där, men för andra surfläger kommer du troligen att vilja åka till Denpasar på Bali. Ett flygbolag att överväga är Etihad, som tillåter ombordväskor som en del av normala bagageregler för längder upp till 3 m och 23 kg. Air France, å andra sidan, tar mellan 65 och 123 euro för surfbrädor beroende på rutten. Thai Airways har en avgift på 60 USD för bräder upp till 2.76 miljoner och 119 USD för längre bräder, medan KLM och Singapore Airlines båda inkluderar en ombordväska som en del av ditt bagageutrymme.

Flyg

Letar du efter prisvärda flygresor till Colombo (CMB)? Kolla in Qatar och Emirates flygbolag för de bästa erbjudandena. Qatar erbjuder till och med gratis transport för surfbrädor, medan Emirates tillåter en brädväska på upp till 2 m och 23 kg som ett andra bagage. Med genomsnittliga kostnader som sträcker sig från €550-650, har det aldrig varit mer budgetvänligt att flyga till Sri Lanka. De flesta flyg har en kort mellanlandning i Dubai eller Qatar, men direktflyg från Tyskland och Schweiz finns också. Om du behöver hjälp med att hitta ett flyg eller att navigera i Sri Lankas visumkrav hjälper vårt team dig gärna.

tillträde

För att komma in i Indonesien måste tyska medborgare ha ett pass som är giltigt i minst sex månader från ankomstdatum.

ÖVERSIKT
Alla surfläger på Bali

 Bali

1 december till 15 mars 50 € rabatt

Do

don'ts

Vanliga frågor (FAQ)

Om Surf Camp Bali

Ett surfläger på Bali är en plats där du kan bo, lära dig och öva på att surfa med andra surfare. Den är designad för alla nivåer av surfare, från nybörjare till avancerade.

Den bästa tiden att åka till ett surfläger på Bali är under torrperioden, som är från april till oktober. Vågorna är konsekventa och vädret är perfekt för surfing.

Nej, du behöver inte ta med din egen surfbräda till ett surfläger på Bali. De flesta surfläger erbjuder uthyrning av surfbrädor, och vissa tillhandahåller dem till och med gratis som en del av sina paket.

Ja, du kan lära dig att surfa på ett surfläger på Bali även om du inte har någon erfarenhet. De flesta surfläger erbjuder surflektioner för nybörjare, som undervisas av professionella surfinstruktörer.

Du bör packa bekväma strandkläder, ett utslagsskydd, solkräm, en hatt, solglasögon och en vattenflaska. Har du en egen surfbräda kan du ta med den, men det är inte nödvändigt.

  • Boendet på ett surfläger på Bali varierar beroende på surflägret. De flesta surfläger erbjuder rum i sovsal eller privata rum, och vissa erbjuder till och med lyxvillor.

Ja, du kan surfa på egen hand på ett surfläger på Bali, men det rekommenderas alltid att ha en kompis med dig. De flesta surfläger erbjuder även guidade surfresor till olika surfplatser på Bali.

De flesta surfläger på Bali har inga åldersbegränsningar, men det rekommenderas alltid att kolla med surflägret i förväg. Vissa surfläger erbjuder surflektioner för barn så unga som fem år gamla.

Den genomsnittliga kostnaden för ett surfläger på Bali varierar beroende på surflägrets läge, boende och tjänster som erbjuds. I allmänhet varierar priserna från $30 till $100 per natt.

Ja, du kan yoga på ett surfläger på Bali. Många surfläger erbjuder yogaklasser som en del av deras paket, och vissa har till och med dedikerade yogastudior på plats.

ÖVERSIKT
Alla surfläger på Bali

 Bali

1 december till 15 mars 50 € rabatt