INVESTERA

The Mentawais

Bli investerare eller köp Time-share

ROI på upp till 25 % per år!

INVESTERARE

Föreställ dig att du vaknar upp till det lugnande vågornas brus, kliver in på din privata balkong och omfamnar Mentawaiöarnas panoramautsikt. Börja dagen med ett vitaliserande yogapass på stranden, förbered din kropp för ett spännande äventyr på vågorna. Våra skickliga surfguider kommer att följa med dig två gånger dagligen, vilket leder dig till de finaste surfplatserna för en oöverträffad surfeskapad. Oavsett om du tar dig an utmanande raster eller fångar dina allra första vågor, erbjuder Mentawai Islands en mängd surfpauser som passar alla färdighetsnivåer.

Efter en actionfylld dag i vattnet kan du dra dig tillbaka till vår överdådiga semesterort för att koppla av och ladda. Fördjupa dig i din personliga avsvalkningspool, njut av parets dusch eller varva ner i ditt privata badkar. Med vårt helpensionspaket kan du njuta av läckra tropiska måltider tillagade av våra duktiga kockar. Kvällarna är en chans att mingla med andra surfentusiaster, byta berättelser om episka åkattraktioner och skapa minnen som kommer att bestå.

Men Surfing the Mentawais är mer än en surfreträtt; det är en inbjudan till utforskning och uppenbarelse. Upptäck det pulserande marina livet när du snorklar genom livliga korallrev, eller ge dig ut på fängslande mangroveexpeditioner för att bevittna öns naturliga underverk. Glid längs orörda kustlinjer i en kanot, fördjupa dig i den orörda tjusningen av din omgivning. Kostnadsfria e-cyklar låter dig utan ansträngning upptäcka dolda pärlor och pittoreska landskap i din egen takt.

Det är dags att säkra din plats i detta oöverträffade surfparadis. Oavsett om du väljer att investera och äga en del av denna anmärkningsvärda strävan eller väljer vårt exklusiva tidsdelningspaket, garanterar Surfing the Mentawais en oförglömlig resa. Omfamna vågens spänning, sola dig i lyx och skapa bestående minnen.

Tror du att detta är för bra för att vara sant? Tänk om, låt oss diskutera affärsaspekten.

Vi är glada över att kunna meddela att vårt senaste projekt påbörjas: ett surfläger i Mentawai, Tua Pejat, Sipora Island. Vårt mål är att inviga den i augusti/september 2024, med byggstart 2023.

Vi utökar samma konkurrenskraftiga paket och inklusioner som du är van vid från Solid, men nu med en touch av förstklassig service. Inom vårt företag är denna Surf Camp Retreat en exklusiv lyxversion av våra vanliga surfläger. Den är skräddarsydd för kräsna resenärer – par, soloäventyrare – som söker en en gång i livet, avlägsen tillflyktsort centrerad kring surfing på alla nivåer, vattensporter, utforskning och upptäckter.

Avslöja omgivningens prakt, det marina livet och surfa på världens finaste vågor. Upplev en blandning av spännande surf och nybörjarvänliga raster, skapa en aktiv men otroligt avkopplande semester på sandstränder som påminner om Karibien.

Perfekt för dem som längtar efter en avlägsen flykt eller har Mentawais på sin årliga agenda. Mellanliggande till avancerad/expert surfguidning finns tillgänglig. Surflektioner, yogasessioner, stand-up paddleboarding, mangroveutflykter, snorkling, kanotpaddling och e-cyklar för att utforska ön erbjuds.

Nyfiken på att investera i denna satsning? Vi erbjuder fyra 10 %-aktier till försäljning i vårt PMA – Indonesian Foreign Investment Company – som kan vara 100 % utlandsägt. 

Äg en bit av paradiset, dra nytta av 5 %, 10 %, 20 % ägande och uppnå potentiellt avkastning på investering inom 4 till 6 år, inklusive en gratis vistelse på 7 till 14 dagar årligen från 15 november till 15 mars (exklusive 18 december till februari 28:e).

Maila oss för mer investeringsinformation: holiday@solidsurfhouse.com

TIDSDELNING

Vi presenterar Surfing the Mentawais: The Ultimate Surf Getaway!

 

Observera alla surfentusiaster! 

Vi har en spännande möjlighet att dela tid exklusivt för dig. Våra superiorrum vid havet med privata avsvalkningspooler, parduschar och badkar erbjuder en lyxig tillflyktsort för din surfreträtt. För bara 30,000 10 euro under en 14-årsperiod får du tillgång till XNUMX dagars vistelser under månaderna november, mars och december. Detta otroliga paket inkluderar helpensionsmåltider, surfguidning två gånger dagligen till de bästa pauserna med båt, dagliga yogalektioner, internetuppkoppling, poolfaciliteter och fri användning av våra bekväma e-cyklar. Det bästa av allt är att Mentawais surfskatt redan är inkluderad i paketpriset, vilket sparar ännu mer.

Här är grädden på moset: Dina semesterbokningar kan överföras till tredje part eller kan säljas vidare av Solid Surf House. Och om vi får en bokning för din angivna tidslucka får du 50 % återbetalning. Denna flexibilitet säkerställer att du kan få ut det mesta av din tidsdelningsinvestering.

Missa inte denna extraordinära möjlighet att uppleva den ultimata surf- och lyxresan i en av

mest hisnande platserna i världen. Boka ditt exklusiva tidsdelningspaket med Surfing the Mentawais idag och gör dig redo för livets surfupplevelse!

Med vårt tidsdelningsalternativ får du en mängd otroliga fördelar. Först och främst är din vistelse garanterad, vilket säkerställer att du har en dedikerad slot varje år för att fly till detta tropiska paradis. Och den bästa delen? Våra tidsdelningspaket kommer till ett kraftigt rabatterat pris, vilket ger exceptionell valuta för pengarna. Under en period av 10 år kommer du och en följeslagare att ha förmånen att tillbringa 14 dagar per år i våra lyxiga boenden, njuta av solen, surfa och lugnet.

Du kommer inte bara att dra nytta av en garanterad vistelse, utan du kan också vara lugn i att veta att din tidsdelning kan säljas vidare eller överföras till tredje part. Det betyder att om dina planer ändras eller om du av någon anledning inte kan ta dig till Mentawai, har du flexibiliteten att få tillbaka din investering genom att sälja din tidsandel. Det är en win-win-situation som låter dig njuta av fördelarna med ägande samtidigt som du behåller möjligheten att dra nytta av det.

Kontakta oss idag för att boka din plats och förbereda dig för dina drömmars surfäventyr!

Mer information:

Platsen

Plats hittar du här:

https://google.ocom/maps/gtFTnjqPQE6zRQkF7

Vi är baserade på huvudön där vi njuter av infrastruktur som el, 4G, höghastighetsinternet, nödhjälp, butiker etc.


ÄGANDERÄTT

Typen av ägande är 100 % utländskt ägt lagligt genom en indonesisk PMA som heter: Mentawa Ombak Biru företag som kan vara lagligt 100 % utländskt ägt.

Företaget är redan etablerat.