Surfcamp Marocko

MAROCKO
Surf Marocko – Upplev Marockos mångfald

All Inclusive: “one package fits all” från 399,- pppw

Välkommen till Solid Surf Camp, din ultimata surfdestination i Marocko! Om du letar efter en oförglömlig surfupplevelse på en fantastisk plats behöver du inte leta längre. Vårt läger ligger i den charmiga fiskebyn Taghazout, känd för sina otroliga vågor och avslappnad atmosfär.

På Solid Surf Camp erbjuder vi ett utbud av paket som passar alla surfförmågor, från nybörjare till avancerade. Våra kunniga instruktörer brinner för surfing och hjälper dig att förbättra dina färdigheter samtidigt som du säkerställer din säkerhet i vattnet. Vi tillhandahåller i vårt all inclusive-paket "ett paket passar alla" all nödvändig utrustning, inklusive surfbrädor och våtdräkter, så att du kan fokusera på att njuta av vågorna.

ÖVERSIKT
Våra surfläger i Marocko

 Marocko

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

Surfläger året runt.

Reseinformation
Om Marocko

Under hela året erbjuder Marocko en möjlighet att fördjupa sig i sin västerländska kultur. Landet har påverkats av olika civilisationer som araberna, judarna, karthagerna, romarna, morerna, och senare västerländska civilisationer som den franska och spanska. Deras inflytande kan ses än idag. Största delen av den marockanska befolkningen är muslim, vilket gör detta till ett land med vackra moskéer och muslimska monument och konst att uppskatta. 

De officiella språken är arabiska och tamazight, med franska som talas allmänt som andraspråk och engelska förstås också på de flesta turistiska platser.

När du går genom nattmarknaderna kommer Arabian Nights värld till liv, och doften av orientaliska kryddor och skönheten i marockanskt hantverk kommer att fängsla dig. Det finns ett brett utbud av souvenirer tillgängliga, inklusive broderade tyger, keramik, smycken, träsniderier och lädervaror. Den exklusiva arganoljan, även känd som marockanskt guld, är ett riktigt insidertips för den som letar efter en unik upplevelse. 

Marockos geografi är också mångsidig. Landets kustlinje och de första foten av Atlasbergen är hem för vegetation som liknar den i de europeiska Medelhavsregionerna. Den marockanska platån förbinder Medelhavet med Atlantområdet, och det finns bergiga regioner som den höga och mellersta Atlasen, Rif-bergen och bassänglandskapen i utkanten av Sahara. Paradise Valley är en oas vid foten av Atlasbergen nära Taghazout som är värd ett besök. 

Dessutom erbjuder Marockos natur bubblande vattenfall, surfing, klipphoppning, vandring, fyrhjuling eller, naturligtvis, kamelridning och till och med snowboard. 

Så upptäck Marockos mångfald och upplev en annorlunda surfsemester!

Marocko
Solid Surf Camp Marocko

Vårt läger är designat för att ge dig maximal komfort och njutning. Vi erbjuder olika boendealternativ, från privata rum till delade sovsalar. Alla våra rum är rena, rymliga och utrustade med bekväma sängar och eget badrum. Vår takterrass erbjuder fantastisk utsikt över havet, där du kan varva ner och njuta av den marockanska solen.

Förutom surfing erbjuder Taghazout och dess omgivningar en rad aktiviteter att njuta av. Byn har en livlig kultur och livliga marknader, där du kan köpa lokalt hantverk och njuta av traditionell marockansk mat. Du kan också ta en dagsutflykt till närliggande attraktioner som Paradise Valley eller Essaouira, eller koppla av på stranden och njuta av den avslappnade atmosfären.

Låt oss träffas
Våra Marocko-lag

På vårt företag är vi stolta över att presentera dig för vårt team. Vi tror att människorna som arbetar med oss ​​är vår största tillgång, och vi vill att du ska veta vilka de är. Vårt team består av erfarna och engagerade proffs som brinner för surfing och resor. Från våra surfinstruktörer till vårt kundsupportteam, alla är engagerade i att ge dig den bästa möjliga upplevelsen under ditt surflägersäventyr.

 

JORDY
Jordy Robers är grundare och ägare av Solid Surf House "worldwide" och hans vision är att varje gäst får det bästa prisvärda paketet på marknaden utan kompromisser och erbjuder stor gästfrihet utan dolda kostnader.

Känn dig som hemma !
Klicka här
AYOUB
Ayoub är vår marockanska delägare och chef för platsen i Marocko. Ayoub brukade vara surfinstruktör och arbetade sig upp som delägare till platsen i Marocko. Ayoub är alltid till din tjänst eftersom han är dedikerad till gästfrihet!
Klicka här
STEFANIA
Stefania är vår italienska operativa chef för alla platser! Vår Rock, livlina och den person som ansvarar för att genomföra kundvård, bokningar och bemötande på alla våra platser. Du har förmodligen redan träffat henne och om inte kommer du med största sannolikhet snart!
GÅ TILL SURFLAGERET - RUM & PRISER
Föregående bild
Nästa bild

ÖVERSIKT
Våra surfläger i Marocko

 Marocko

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

Surfläger året runt.

Bästa restid

Marocko erbjuder utmärkta surfförhållanden under vintermånaderna, men även under sommarsäsongen kan du fortfarande fånga några fantastiska vågor och är utmärkt för nybörjare.

 Agadir-regionen har över 300 soldagar årligen, tillsammans med ett milt och behagligt klimat, vilket gör våra surfläger till ett mycket eftertraktat resmål för dem som vill fly de kalla vintertemperaturerna hemma men även under sommarlovet. 

Marocko är ett bra surfdestination året runt.

Luft- och vattentemperatur

De konsekventa Atlantvindarna gör att området inte känns för varmt, även på högsommaren. Temperaturerna svävar vanligtvis runt behagliga 28°C under dagen, och medan vintrarna förblir relativt varma på ungefär 21°C, kan nätterna sjunka till kyliga 12°C. Nederbörden är minimal under hela året, och den största delen av den faller i december, men även då är den sällsynt. Detta innebär att soliga dagar fyllda med surfing och vågor praktiskt taget är garanterade. Vattentemperaturerna varierar från 22°C på sommaren till 18°C ​​på vintern, vilket ger en uppfriskande paus från den varma luften.

Surfing
Marockos Atlantkust

Marocko erbjuder ett överflöd av aktiviteter och är en surfdestination året runt.

Landet ligger i nordvästra Afrika vid Gibraltarsundet och ligger nära den europeiska kontinenten. Med över 2000 km kustlinje gränsar Marocko till både Medelhavet och Atlanten.

Den lilla fiskebyn Taghazout är en berömd surfplats i södra Marocko. Det är 19 km norr om Agadir och 153 km från Essaouira.

Marocko kan delas in i tre regioner – det norra området kring Casablanca, den centrala delen runt Taghazout/Tamraght, Essaouira & Safi och den södra regionen runt Dakhla.

Varje region erbjuder välkända surfplatser för alla nivåer.

Den norra regionen upplever en medeltemperatur på 30°C i luften och 22°C i vattnet under somrarna och 20°C i luften och 16°C i vattnet på vintrarna. Temperaturen tenderar att öka mot söder. Den södra regionen upplever behagliga temperaturer på 30°C i luften och 24°C i vattnet under vintern, vilket gör det till en idealisk plats för att fly den kalla årstiden hemma.

Marocko erbjuder fantastiska surfförhållanden året runt med varma vattentemperaturer och konsekventa dyningar. Den bästa tiden att surfa i Marocko är mellan september/oktober till mars, där du hittar varma lufttemperaturer och jämna dyningar.

Marocko har en 1,835 XNUMX km lång kustlinje med massor av raster för alla nivåer, från nybörjare till erfarna surfare.

Några populära semesterresor nära Solid Surf Camps Marocko inkluderar Anchor Point, Banana Point, Devil's Rock, Killer Point, Crocro Beach, Banana Beach, K11, K12 och Spider.

Flyg

Marocko är bekvämt beläget bara några timmars flygresa från Europa, där den bästa destinationsflygplatsen är Agadir eller Marrakech. Solid erbjuder gratis transport från Agadir-regionen.

Från denna flygplats är det lätt att komma åt de olika surfplatserna och surflägren, med våra surfguidningstjänster tillgängliga. 

Agadirs flygplats ligger cirka 22 km från Aourir/Banana Village och cirka 30 km från Taghazout. 

För de som reser med sin surfbräda rekommenderar vi att resa med Ryan Air, Royal Air Maroc eller Easy Jet från de europeiska länderna.

Marrakech är ett annat alternativ att flyga till, som ligger cirka 274 km från Aourir/Banana Village, och kan lätt nås via Easy Jet, Iberia, Transavia och Ryan Air. 

För att ta dig från Marrakech till Agadir (Taghazout) rekommenderar vi att du bokar en taxi eller väljer det billigaste och vanligaste alternativet en buss. CTM- eller SUPRA-turer är två välrenommerade bussbolag och kan bokas online. De tar dig till Agadir. Från Agadir kommer Solid Surf House att ordna gratis upphämtning. 

tillträde

Europeiska medborgare kan resa in i Marocko för turiständamål utan visum och måste ha ett giltigt pass eller tillfälligt pass. Identitetskort accepteras inte som resedokument och det rekommenderas att ha ett barnpass eller vuxenpass. Barnets tidigare ID-kort med foto är fortfarande giltigt. Passet måste vara minst 6 månader giltigt.

ÖVERSIKT
Våra surfläger i Marocko

 Marocko

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

Surfläger året runt.

Do

don'ts

Särskilda tullbestämmelser

Strikta valutaregler gäller i Marocko: dirhambelopp får inte importeras eller exporteras. Det finns för närvarande olika toleransgränser för turister (för närvarande 1,000 XNUMX dirham) och invånare. Det är tillrådligt att konsultera den marockanska tullens webbplats i förväg.

Särskilda straffrättsliga bestämmelser

Innehav av narkotika i Marocko är straffbart med fängelse upp till 10 år och höga böter och tullar. Även innehav av minsta mängder är straffbart.

Medicinska anteckningar

Obligatoriska vaccinationer för att komma in i Marocko krävs inte.

Språk

Arabiska och berber talas i Marocko. Franska används i hela landet som kommersiellt och officiellt språk. I kustområdena och i storstäderna talar man också bra engelska.

Vanliga frågor (FAQ)
Om Surf Camp Marocko

Ett surfläger i Marocko är en plats där surfare kan bo medan de surfar i landet. Det inkluderar vanligtvis boende, måltider och surflektioner eller guidning. Solid Surf House erbjuder ett all inclusive-paket utan dolda kostnader som bräduthyrning.

Ja, Marocko är ett bra ställe för ett surfläger. Den har en lång kustlinje med många surfplatser, bra väderförhållanden och en rik kultur och historia att utforska. Även om det finns många illegala surfläger i drift är det klokt att kontrollera om de har alla certifikat, såsom hotelllicens, medlem i den marockanska federationen och är registrerade som ett lokalt företag. Det finns en lag i Marocko för detta och om de kontrollerar det kan det potentiellt förstöra din semester.

Solid Surf House är ett registrerat surfläger och fungerar 100 % lagligt.

Den bästa tiden att åka till ett surfläger i Marocko är från september till maj, då vädret är milt och vågorna är jämna. Vintermånaderna december till februari kan vara särskilt bra för avancerade surfare.

Kostnaden för ett surfläger i Marocko kan variera beroende på platsen, nivån på boendet och vilken typ av paket du väljer. Priserna kan variera från cirka 399,- Euro till 899,- Euro per vecka.

Solid är definitivt lägret som har ett bra prisvärde.

Nej, du behöver inte ta med din egen surfbräda till ett surfläger i Marocko. De flesta surfläger erbjuder uthyrning av surfbrädor eller har brädor tillgängliga för användning. Tänk på att inte alla läger inkluderar bräduthyrning, inte ens om du har surflektioner. Detta anses vara en dold kostnad då du inte kan följa surflektioner utan en bräda.

På Solid Surf House ser vi till att allt ingår!

En problemfri surfsemester.

Ja, det är i allmänhet säkert att surfa i Marocko. Men som med alla surfdestinationer är det viktigt att vara medveten om de lokala förhållandena, surfetiketten och eventuella risker.

Ja, surfläger i Marocko erbjuder lektioner för alla nivåer, inklusive nybörjarsurfare. Många surfläger har erfarna instruktörer och tillhandahåller all nödvändig utrustning. 

Solid Surf House har alla ISA L1-licensierade instruktörer.

 

 

Det är viktigt att packa lätta och andningsbara kläder, solskyddsmedel, en hatt, en våtdräkt, surfbrädevax och alla nödvändiga mediciner. Se till att även ta med en nätadapter och en återanvändbar vattenflaska.

De officiella språken i Marocko är arabiska och berberiska. Men franska talas också mycket, och många människor i turistbranschen talar också engelska.

Det beror på ditt ursprungsland. Besökare från vissa länder kan komma in i Marocko utan visum i upp till 90 dagar, medan andra kan behöva ansöka om visum i förväg. Kontakta den marockanska ambassaden eller konsulatet i ditt hemland för mer information. Se till att ditt pass är giltigt i minst 6 månader.

ÖVERSIKT
Våra surfläger i Marocko

 Marocko

Boka nu med 100,- euro rabatt pppw juli & augusti Begränsat utrymme !!!

Surfläger året runt.