Surf Camp Marocko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURFINSTRUKTÖRSKURS

Boka nu mellan 01 AUGUSTI och 01 OKTOBER alla framtida datum med rabatt
12 VECKOR INSTRUKTÖRSKURS NU från: € 5750,- och insättning endast 99,- Euro
Kontakta oss nu för mer information.

Surf Camp Marocko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai

ISA & ILS

ARUGAM BAY & WELIGAMA BAY | SRI LANKA
SURFINSTRUKTÖRSKURS

12 veckor | High End Surf Camp | Frukost & Middag | Surfutrustning | Åktur

SNABBLÄNKAR: VARFÖR OSS ?ETT PAKET PASSAR ALLA | RUM & PRISER

Var är vi ?

Letar du efter en surfinstruktörskurs i världsklass som officiellt godkänns av International Surf Association? Se inte längre än Solid Surf Instructor Course, tillgänglig på vårt Surf Camp Sri Lanka | Weligama Bay. Vårt 8 och 12 veckors program är det enda i sitt slag i hela världen som godkänts av ISA:s president.

Vårt Surf Camp Sri Lanka ligger på Sri Lankas sydkust och strategiskt beläget nära havet i det grönskande området Cape Weligama i Weligama Bay.

Weligama är en livlig fiskeby och mitt i söder där du kan utforska deras kultur, streetfood, fiskmarknader och till och med några nya barer och strandklubbar längs den stora bukten Weligama.

Centralt beläget mellan surfzonerna på sydkusten kan du enkelt hitta till områdets alla vågor samt till kaféerna, barerna och restaurangerna längs kusten: om det är en surf i Madiha eller Ahangama, ett besök på den berömda Doctor's House i Polhena eller bara stanna kvar i Weligama. På grund av vårt centrala läge är inget långt.

Det viktigaste är att vi ligger mycket nära en av de vackraste surfstränderna som området känner till: Jungle Beach och Turtle Beach där du kan njuta av en av de mest magiska solnedgångarna.

Vi är övertygade om att detta är ditt nya hem hemifrån på Sri Lanka, en säker, bekväm och lyxig fristad.

Detta 12 veckors program är också lämpligt för surfare som letar efter ett riktigt surfäventyr och vill förbättra sin surfning. Detta kan bokas utan ISA och LS proven med 250,- Euro rabatt. 

Programmet är bäst lämpat för medelstora till avancerade surfare – även om vi också välkomnar nybörjarsurfare med liten erfarenhet som är motiverade att avancera i surfing.

Cowork&Surf och Surf & Yoga semestrar

Behöver du en betalningsplan? Oroa dig inte, kontakta oss nu!

Vårt huvudsakliga Surf House i Weligama är undangömt från den bullriga huvudvägen men fortfarande på havssidan. Du hittar vår nybyggda villa i udden Weligama, ett säkert och välskyddat område som lyfts över havsnivån. Villan ligger mycket nära stranden men ändå omgiven av en djungelgrön fauna där du kan upptäcka exotiska djur som mungor, ödlor, påfåglar, kameleoner och du kan till och med se vår apafamilj svänga från träd till träd. 

Villan har 11 bekväma sovrum av hög standard med privata badrum, varma välfungerande duschar och A/C. Vi erbjuder en stor pool på 11 x 5 meter, en stor yogayta på 70m2, utomhusbio, brädeförvaring, trädgård och ett lyxigt öppet kök där du kan se våra interna kockar förbereda dagligen de goda middagarna.

Upptäck, utforska, koppla av, surfa och äta är vad vi gör i Sri Lanka!

Vår internt kockar lagar dagligen nygjord frukost och middag! Det är som en matlagningsshow i vårt lyxiga öppna kök. Fräscht, rent och du kan se hur de fungerar och lagar vår mat. Har du några speciella önskemål? Inga problem vi kan fixa allt, alla typer av allergier hittar vi en lösning för dig.

Frukosten och middagarna vi serverar är en blandning av det unika srilankanska köket och europeisk inspirerad mat baserad på lokala produkter. Den är fyllig och rik på smak. Varje dag serverar vi ett vanligt alternativ och ett vegetariskt alternativ till vår middag, även gluten- och laktosfria alternativ finns tillgängliga på begäran.

Vi är stolta över de fantastiska kockarna vi har och överraskande bra recensioner om vår mat av våra gäster.

Solid Surf House är den ursprungliga och enda operatören av ISA-surfkursen på 8 och 12 veckor i Sri Lanka. Solid Surfinstruktörskursen ISA & LS – Surfinstruktör nivå 1 och nivå 2 är den enda 12 veckors program World Wide som är officiellt godkänt av ISA-presidenten (International Surf Association). På ISA:s hemsida har vår ISA-presentatör: Dean Gough, registrerat kurserna på uppdrag av Solid Surf House.

Under din 8 eller 12 veckor långa vistelse strävar vi efter att förbereda dig för ISA & ILS nivå 1 eller 2 kurs som är kopplad till programmet. Vi tillhandahåller undervisningshandböcker, praktiktimmar och livräddande övningar för att ge dig ett försprång på själva kursen. För 8 och 12-veckors program erbjuder vi även gratis dyk/surfivalapné-träning. Men det är inte allt; vi inkluderar också en flerdagarsresa till Ella där vi vandrar, zipline och mer.

Våra kvalificerade ISA & ILS surfinstruktörer och deras assistenter kommer att coacha dig två gånger om dagen, oavsett om du är en nybörjare, medel eller avancerad surfare, för att hjälpa dig klara din 5-dagars ISA & ILS kurs. Kursen inkluderar lektioner, utbildning, analysering och slutprovet, och värd är vår ISA-representant, Dean Gough. Även om kursen normalt äger rum på bara två dagar, erbjuder vi minst 5 dagar för vårt ISA-program.

8- och 12-veckorsprogrammen är också lämpliga för surfare som vill förbättra sina färdigheter och kan bokas utan ISA- och ILS-proven för en rabatt på 250,- euro. 

På Sri Lanka erbjuder vi endast en 8 & 12 veckors kurs. Under dessa 8 & 12 veckor gör vi dig redo för nivå 1 eller 2 ISA & LS – Livsräddning – kursen som är kopplad till 8 & 12 veckors programmet.

Om du går med i vår akademi den 15 mars till 7 juni kommer du att vara baserad de första ca 8 veckorna i Weligama, beläget i södra Sri Lanka. Efter 8 veckor drar vi mot Arugam Bay där vågsäsongen drar igång. Boendet vi erbjuder har fantastiska faciliteter som är svåra att matcha i Sri Lanka. Du kan njuta av våra faciliteter som pool, yogaskala, biljardbord, biograf, bar och mer. 

PS om du startar den 15 september till 8 december kommer Arugam Bay att vara startpunkten och Weligama Bay slutpunkten.

Vad kan du förvänta dig av oss: Du kommer att vara ute och surfa och coachas två gånger om dagen av våra kvalificerade ISA & ILS surfinstruktörer och deras assistenter. Så även när du är en medel- eller avancerad surfare kommer de att vägleda, utveckla och arbeta med dig för att framgångsrikt klara din 10 dagars ISA & LS-bedömning som är värd för en officiell ISA-representant.

Vi kommer också att organisera flera aktiviteter och surfresor och utflykter över hela ön. Bland dessa utflykter kommer du att upptäcka vad Sri Lanka handlar om. Vi inkluderade en 5 dagars resa när vi kör från Weligama till Arugam Bay (March Academy) eller från Arugam Bay till Weligama (September Academy). Vi kommer att göra ett stopp i Ella som är känd för den traditionella tågresan och Nine Arches Bridge – bland tågresan kommer vi också att göra vandring – firning – zipline och göra en safari i Udewallawa National Park. Men det är inte allt eftersom vi har mycket mer inkluderat.

Förvänta dig en upplevelse en gång i livet! Ett livslångt minne som kommer att förändra ditt liv och eventuellt din karriär.

När du kommer för att bo hos oss är du inte bara där för att surfa – det finns så mycket mer att uppleva i Sri Lanka! Under din förlängda vistelse kommer du att ha möjlighet att få livslånga vänner och verkligen fördjupa dig i den lokala kulturen. Weligama, vår hemmabas, är ett populärt resmål av goda skäl – med sandstrandsfester, grönskande djungel, intressanta människor och ett oslagbart kök, kommer du snabbt att se varför besökarna återvänder hit gång på gång.

Och om du är intresserad av att utforska längre bort, erbjuder vi flera resor runt ön. Kolla in videorna nedan för att få en glimt av vad dessa fantastiska utflykter har att erbjuda!

Till vem ?

 • Du vill bli surfinstruktör men du är inte helt redo att ta ISA-provet ännu.
 • Du letar efter ett 12 veckors episkt surfäventyr i Sri Lanka
 • Du vill att sandstränderna ska vara ditt livstidskontor som vårt.
 • Du är på ett mellanår och vill göra något väldigt coolt.
 • Möt likasinnade surfare från hela världen
Spela filmen
Surf Camp Marocko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURFINSTRUKTÖRSKURS

VAD INGÅR?

hattBOENDE (INGÅR)
Det bästa prisvärda paketet

 • Välkomnande kokosnöt
 • 12 veckors vistelse i en lummig villa med pool
 • Frukost ingår dagligen*
 • Middag 5x pw ingår*
 • Styrelseuthyrning och utslagsskydd ingår
 • Lördagskvällar, gratis grilltid på surflägret!


* ej inkl på utflykter och roadtrips
*Onsdag ledigt

TunnaSURFTRÄNINGEN
Surflektioner L1 & L2 & Surfguide L3 & L4

 • 6 dagar i veckan obegränsad surfguidning och surfsafari: gryning till skymning*
 • Surfapné workshop
 • Veckovis praktiklärarutbildning
 • Veckovis videoanalys
 • 3 gånger i veckan avkopplande kvällsyogapass

ROADRESOR OCH UTFLYKTER*
För alla nivåer

 • A-Bay Lagoon Discovery
 • Ella 4 dagars utforska resa inkl boende, transport
  – Nio bågar
  - Tågresa
  – Zipline
  – Firning
  – Vandra
 • Udewallawa Safari Park inkl. Transport
 • Snorkle Trip Turtle Bay
 • South Coast Trip, Galle Fort, Snake Farm, Turtle Farm, Transport

*Alla avgifter ingår

KURSEN
För alla nivåer

 • ISA kurs & L1 eller L2 certifikat
 • Teori & studieböcker
 • Livräddningskurs & certifikat

ShakaEXTRA INGÅR
Gratis inkludering

 • Gratis Solid Tee & Keps
 • Avskedsfest

LOGI

Spela filmen

SURFGUIDNING & ÖHOPPING

Spela video om Surf School Sri Lanka - Solid Surf House

YOGA

Spela video om Yoga Sri Lanka - Solid Surf House

! VIKTIG !

* ISA L2 kan göras 1 år efter L1
* Är utesluten i 8 & 4 veckor
** Är utesluten i 4 veckor

Surf Camp Marocko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURFINSTRUKTÖRSKURS

Behöver du en betalningsplan? Oroa dig inte, kontakta oss nu!

RUM & PRISER

BOKNINGSDETALJER

DATA

Alternativet 1:

12 veckors kurs: 15 september – 8 december

Alternativet 2:

12 veckors kurs: 15 mars – 7 juni

Delat rum
12 veckor
mer info kommer snart

Delat rum

5750, -
 • Eget badrum
 • Handduk & Linneservice
 • Bekväm våningssäng med trappor
 • Privat strömkontakt & läslampa
 • Wifi 100 Mbps

F4: 23 juni – 23 augusti

TBC 

Q3: 23 mars – 23 maj

90 % av våra elever blev godkända

Q2: 22 december – 23 februari

90 % av våra elever blev godkända

Q1: 22 september – 22 november

100 % av våra elever blev godkända

F4: 22 juni – 22 augusti

85 % av våra elever blev godkända

Q3: 22 mars – 22 maj

90% godkänt

Q3: 20 mars – 20 maj

Ofullständig – Covid –

Q2: 19 december – 20 februari

100 % av våra elever blev godkända

Q1: 19 september – 19 november

90 % av våra elever blev godkända

F4: 19 juni – 19 augusti

95 % av våra elever blev godkända

Q3: 19 mars – 19 maj

90% godkänt

Q2: 18 december – 19 februari

100 % av våra elever blev godkända

Q1: 18 september – 18 november

100 % av våra elever blev godkända

F4: 18 juni – 18 augusti

85 % av våra elever blev godkända

Q3: 18 mars – 18 maj

90% godkänt

Q2: 17 december – 18 februari

100 % av våra elever blev godkända

Q1: 17 september – 17 november

100 % av våra elever blev godkända

GRATIS FLYG

Ja du läste rätt! Vi erbjuder ett gratis flygalternativ. Så här fungerar det.

De tre första som bokar får ett GRATIS flyg till ett värde av € 2,-

Villkor:

– Boka och betala 100 % i förskott inom 1 vecka efter bokning

– Visa ditt bokade flyg när du bokar hos oss så drar vi av flyget med max € 550,- per flyg och person

– Vi har bara 2 platser tillgängliga på varje kurs.

FÅ EN GRATIS GOODIEBAG

FAQ

Visst, ja till 1000% kan du! Majoriteten av våra gäster kommer ensamma. Det är ett perfekt sätt att bli en solid familjemedlem, träffa nya vänner för livet eller till och med hitta din framtida själsfrände!

 • Sommarkläder
 • Bikin / boardshorts
 • Flip flops
 • Solskyddsmedel med högt skydd
 • Myggmedel
 • handduk
 • Kamera /GoPro
 • Leggings (vissa får surfutslag av att gnugga sig mot surfbrädan eller blir kraftiga solbränna. Den enkla lösningen är antingen en våtdräkt eller leggings) 
 • Alla medicinska förnödenheter du kan behöva under din resa
 • Bra vibrationer !

Även om viss surferfarenhet rekommenderas, är det inte alltid nödvändigt att delta i Surfinstruktörskursen. Vi har haft framgångsrika studenter som gått igenom Zero to Hero-upplevelsen, vilket tyder på att alla med en passion för surfing och en vilja att lära sig kan anmäla sig till kursen.

För att kvalificera sig för Surfinstruktörscertifieringen måste man ha en kombination av viktiga surffärdigheter och konditionsnivåer. Den tidsinställda löp-sim-löpningen på 200 meter som genomförs på mindre än 5 minuter är en avgörande del av banan som säkerställer att deltagarna har den nödvändiga fysiska uthålligheten för att hantera de utmanande förhållandena i vattnet.

Utöver fitness måste blivande surfinstruktörer också ha en viss nivå av surffärdighet. Möjligheten att paddla ut till vågornas baksida, utföra ankdyk, konsekvent utföra pop-ups på gröna vågor och utföra grundläggande manövrar samtidigt som du svänger både vänster och höger är alla viktiga färdigheter som är nödvändiga för att erhålla kvalifikationen.

Surfinstruktörskursen är utformad för att hjälpa elever att utveckla och förbättra sina surffärdigheter och konditionsnivåer. Genom en kombination av instruktion, övning och feedback kommer deltagarna att arbeta med att förbättra sina färdigheter och förmågor. Oavsett om det är genom träningsövningar, gruppsessioner eller individuell undervisning, syftar kursen till att utrusta blivande surfinstruktörer med de färdigheter de behöver för att klara certifieringen och lyckas i sin karriär.

Tidiga startar och tidiga slut 😉

 • Dawn Patrol Session (olika per prognos)
 • 07.30 – 10.00 Frukost eller packat till Dawn Patrol Sessions
 • 09.00 Surflektioner eller surfguidning/internering (olika per prognos)
 • 12.00 LUNCH
 • 13.00 Guidad surfsession
 • 16.00 Surf Skate Session
 • 17.30 Yogapass
 • 18.00 Happy Hour
 • 19.00 Middag 
 • 20.00 Filmkväll och gratis popcorn
 • 22.00 Baren stängd – Musik avstängd —> Dags att festa på stan!
 
*observera att detta är en exempeldag – Surfavgångstid, frukost och schemalagda sessioner är olika per dag och vi schemalägger dem baserat på prognosen.

Frukost & Middag ingår i vårt Sri Lanka-paket, medan kostnaden för måltider kan variera kraftigt. Sri Lankas mat är tillgänglig till en lägre kostnad än europeisk mat, med Chicken Curry som kostar så lite som 3.50 Euro. En middag i europeisk stil med en drink kan å andra sidan kosta upp till 10,- Euro. I genomsnitt kan lunch med dryck kosta upp till 10,- euro per dag. Men om du är ett fan av lankesisk mat kan kostnaden bli ännu lägre. Det lankesiska köket är känt för sin stora variation av kryddor och smaker, dina smaklökar kommer att vara i överdrift.

Inga vaccinkrav för att komma in i Sri Lanka!

Rese- och avbeställningsförsäkring är avgörande för alla resenärer, eftersom oförutsedda omständigheter kan uppstå under vilken resa som helst. Sådana omständigheter kan inkludera olyckor, medicinska nödsituationer, förlust av bagage eller pass och avbokningar eller avbrott av resa. Utan försäkring kan resenärer drabbas av betydande ekonomiska förluster.

Reseförsäkringen ger täckning för sådana oförutsedda händelser, vilket säkerställer att resenärer är skyddade mot ekonomiska förluster som kan uppstå på grund av dessa händelser. Särskilt avbeställningsförsäkring ger täckning för de utgifter som uppstår när en resa ställs in eller avbryts på grund av oförutsedda omständigheter.

Att ha rese- och avbeställningsförsäkring är därför avgörande för resenärerna eftersom det ger trygghet och ekonomiskt skydd under deras resor.

Boka och betala 100 % i förskott inom 1 vecka efter bokning, inga alternativ för betalningsplan är möjliga.

Vi rabatterar flyget med max € 550,- per flyg per person. Med lite tur får du ett gratis flyg.

Vi har bara 3 platser för det GRATIS flygalternativet tillgängliga för varje kurs.

Först till kvarn gäller.

08 veckor: Inget gratis flyg

 

Ankomst flygplats

Weligama Bay kan nås med bil eller tåg. Den nya motorvägen söder om landet är halva restiden som förr.

Priserna är baserade på en bil eller skåpbil med privat chaufför. Skåpbilen rymmer 5 personer inklusive bagage. En passagerare kan också åka bil med surfbräda. Vid flera passagerare med boardbags krävs en skåpbil.

Bil: € 85,- enkel resa*

Van: 110 € enkel resa*

* Priserna kan komma att ändras på grund av ändrade bensinpriser.

 

TÅG

Weligama kan nås med tåg från Colombo – detta är det billigaste alternativet som finns. Tåget kommer att ta cirka 4 timmar+ för att nå södra Sri Lanka. Biljetter kan bokas online.

Hittade du inget passande svar?

Vår ledning hjälper dig gärna.

Ary Heim - Solid Surf & Yoga House-min

SRI LANKA | WELIGAMA

Ary Heim ????????

Platschef & Delägare

srilanka@solidsurfhouse.com

BETALNINGSPLAN

Du vill boka men har inte hela pengarna klara än? Kontakta oss så tar vi fram en anpassad betalningsplan för dig!

Minst 99,- Euro krävs för att anmäla sig till kursen. 

Kontakta oss: srilanka@solidsurfhouse.com 


DU KAN BETALA HOS OSS PÅ DET MEST FLEXIBLA SÄTTET
VI ERBJUDER BANKKONTON I EUR - usd - aud - cad - ch - gbp ELLER BETALA MED NÅGOT AV DE ANDRA ALTERNATIV