Surfcamp Portugal

PORTUGAL
Upptäck den portugisiska kustens underverk med
Solid Surf Camp Portugal

Letar du efter den perfekta surfdestinationen? Se inte längre än till Portugal. Med sin fantastiska kustlinje och konsekventa vågor är Portugal ett paradis för surfare på alla nivåer. Och vilket bättre sätt att uppleva allt än på ett surfläger?

Vårt surfläger i Portugal erbjuder den ultimata surfupplevelsen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren surfare har vårt läger allt du behöver för att ta dina surfkunskaper till nästa nivå. Våra erfarna instruktörer ger personliga lektioner och vägledning för att hjälpa dig att bemästra vågorna.

Så varför vänta? Boka ditt surfcampäventyr i Portugal idag och upplev den ultimata surfupplevelsen.

ÖVERSIKT
Alla surfläger i Portugal

 Portugal

Upplev det bästa surflägret i Portugal och fånga några av världens finaste vågor!

Reseinformation
Om Portugal

Portugal anses allmänt vara en av de bästa surfdestinationerna i Europa. Landets långa kustlinje erbjuder ett utbud av surfpauser för alla kunskapsnivåer, från nybörjarvänliga strandpauser till avancerade revpauser. Den bästa tiden att surfa i Portugal är från september till november, när vädret fortfarande är varmt och vågorna är som störst. Portugals surfsäsong är dock året runt, så du kan fånga vågor när som helst på året.

Portugal har också en blomstrande surfkultur, med många surfskolor, läger och butiker i hela landet. Oavsett om du är nybörjare som vill ta din första lektion eller en erfaren surfare som letar efter de största vågorna, finns det många alternativ. När du packar för en surfresa till Portugal är det viktigt att ta med en bra våtdräkt, eftersom vattnet kan vara kyligt även under sommarmånaderna. Solskyddsmedel och utslagsskydd rekommenderas också för att skydda din hud mot solen och surfbrädevax.

Sammantaget är Portugal ett måste att besöka för alla surfare som letar efter fantastiska vågor, en levande surfkultur och fantastiska landskap.

Portugal
Solid Surf Camp Portugal

Välkommen till Solid Surf Camp Caparica – Portugal. Om du letar efter ett surfäventyr i Portugal är Caparica det perfekta resmålet. Caparica ligger strax söder om Lissabon och är känt för sina jämna vågor och sandstränder, vilket gör det till en idealisk plats för ett surfläger. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren surfare, finns det gott om möjligheter att fånga några vågor och förbättra dina färdigheter.

På vårt surfläger i Caparica erbjuder vi en mängd olika paket som passar alla nivåer av surfare. Våra erfarna instruktörer ger personlig coachning och vägledning för att hjälpa dig att nå dina surfmål. Vi erbjuder även yogaklasser för att hjälpa dig att stretcha och koppla av efter en lång dag i vattnet.

 

Våra surfcampboenden är bekväma och bekväma, med alternativ för privata rum eller delade sovsalar. Du har tillgång till alla bekvämligheter du behöver, inklusive Wi-Fi, ett kök och gemensamma utrymmen för att umgås med andra surfare.

Förutom surfing erbjuder Caparica massor av andra aktiviteter för att underhålla dig. Ta en cykeltur längs kusten, utforska det närliggande naturreservatet eller testa kitesurfing eller vindsurfing.

Missa inte chansen att uppleva skönheten i Caparica och spänningen med att surfa på vårt surfläger i Portugal. Boka din resa idag och gör dig redo för ett oförglömligt äventyr.

ÖVERSIKT
Alla surfläger i Portugal

 Portugal

Upplev det bästa surflägret i Portugal och fånga några av världens finaste vågor!

Bästa restid

Portugal delar gräns med Atlanten, vilket har en betydande inverkan på dess klimat. Kustregionerna i Portugal har milda vintrar och torra, soliga somrar. De varmaste månaderna är vanligtvis juli och augusti, men de uppfriskande atlantvindarna gör att temperaturen inte blir för varm. Under sommaren är nederbörden i Portugal minimal. De bästa månaderna för resor är i allmänhet från mars till november, eftersom temperaturen kan sjunka under 20°C på våren och hösten, vilket ger tystare uppställningar. Havstemperaturen håller sig runt 20°C fram till november. Med sitt södra läge har Portugal längre dagsljus än många andra länder, även på vintern när dagarna är korta på platser som Tyskland. Sammanfattningsvis är Portugal ett utmärkt resmål för en surfresa året runt.

Luft- och vattentemperatur

Under sommarsäsongen varierar lufttemperaturen i Surf Camp Portugal Caparica vanligtvis mellan 26°C och 29°C. Vattentemperaturen är behagligt varm, i genomsnitt runt 22°C. På vintern är dagtemperaturerna runt 22°C och vattentemperaturen når sin lägsta punkt i januari/februari. Ändå kan du surfa året runt med lämplig våtdräkt. 

Surfing
Portugal Surfplats

Caparica, Portugal är en välkänd surfplats för surfare på alla nivåer. Det ligger bara 20 minuter söder om Lissabon och ståtar med miles av oavbrutna strandpauser som erbjuder några av de bästa surfförhållandena i Europa.

Caparicas geografi är idealisk för surfing. Stränderna är breda och vågorna bryter konsekvent, vilket ger surfare gott om möjligheter att fånga den perfekta vågen. Området är också skyddat från vindarna, vilket innebär att vågorna i allmänhet är rena och välformade.

Den bästa tiden att surfa i Caparica är under hösten och vintern när dyningarna är som starkast. Under denna tid kan vågorna nå upp till 10 fot höga, vilket ger surfare några av de mest spännande åkarna i deras liv. Men även under sommarmånaderna, när vågorna är mindre, finns det fortfarande gott om möjligheter för surfare att fånga några fantastiska vågor.

En av de saker som gör Caparica till en så populär surfplats är dess tillgänglighet. Det finns flera surfskolor och surfläger i området som erbjuder lektioner och hyrutrustning, vilket gör det enkelt för nybörjare att komma igång. Vattnet är också relativt varmt, med temperaturer från 15-20°C, vilket gör det bekvämt att surfa året runt.

Caparica är också hem för en livlig surfkultur. Den lokala surfgemenskapen är välkomnande och vänlig, vilket gör det lätt för besökare att känna sig hemma. Det finns flera surfbutiker och kaféer i området som vänder sig till surfare, vilket gör det enkelt att hitta den utrustning och förfriskningar du behöver för att ha en fantastisk dag på vattnet.

Sammantaget är Caparica en fantastisk surfplats för surfare på alla nivåer. Med sina konsekventa vågor, varma vatten och livliga surfkultur är det lätt att förstå varför det är ett så populärt resmål. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller nybörjare, kommer Caparica säkerligen att ge dig några oförglömliga surfupplevelser som du kommer att uppskatta i många år framöver.

Flyg

Costa da Caparica, Figueira da Foz och Ericeira är platserna för våra Solid Surf Camps i Portugal. Den närmaste flygplatsen är Lissabon för dessa läger, medan Faro är den närmaste flygplatsen för dem i Algarve-regionen. Både Faros och Lissabons flygplatser är välbetjänade av många flygbolag med rimliga priser, där TAP Portugal och Transavia är de största flygbolagen för surfing i Portugal. Du kan ta med dig dina longboards utan krångel, även om det kan tillkomma en avgift på 50 € för brädor upp till 2 meter långa och 100 € för de över 2 meter, med en maxvikt på 32 kg. När det gäller KLM flygbolag ingår en boardbag i ditt bagageutrymme och brädan får inte överstiga 3 meter lång eller väga mer än 23 kg.

tillträde

Prisvärda flygresor med surfbrädor tillhandahålls också av EASYJET, där en tur och retur kostar €100 med en maxvikt på 32 kg.

För inresa till Portugal är pass eller ID-kort obligatoriskt och bör inte ha gått ut för mer än ett år sedan.

Att anlända till Portugal via Lissabon med hyrbil, buss eller tåg är relativt enkelt och bekvämt. Information om buss- och tågtidtabeller finns på denna hemsida.

ÖVERSIKT
Alla surfläger i Portugal

 Portugal

Upplev det bästa surflägret i Portugal och fånga några av världens finaste vågor!

Do

don'ts

Vanliga frågor (FAQ)

Om Surf Camp Portugal

Surf Camp Caparica Portugal är ett surfläger beläget i Caparica-regionen i Portugal som erbjuder surflektioner och boende för surfare på alla nivåer.

Surf Camp Caparica Portugal erbjuder en rad olika boendealternativ, inklusive delade sovsalar, privata rum och lägenheter.

Nej, Surf Camp Caparica Portugal välkomnar surfare på alla nivåer, inklusive nybörjare.

Längden på ett surflägerprogram på Surf Camp Caparica Portugal varierar, men de flesta program varar mellan en och två veckor.

Ett typiskt surflägerprogram på Surf Camp Caparica Portugal inkluderar dagliga surflektioner, boende, måltider och andra aktiviteter som yogaklasser och strandstädningar.

Ja, Surf Camp Caparica Portugal tillhandahåller all nödvändig surfutrustning, inklusive surfbrädor och våtdräkter.

Den bästa tiden på året att besöka Surf Camp Caparica Portugal är mellan maj och oktober, då vädret och vågorna är som bäst.

  1. Ja, Surf Camp Caparica Portugal är öppet för surfare i alla åldrar, men minderåriga måste åtföljas av en vuxen.

  2.  

Avbokningsreglerna för Surf Camp Caparica Portugal varierar beroende på programmet, men i allmänhet måste en avbokning göras minst 14 dagar i förväg för att få en återbetalning.

Nej, transport till och från Surf Camp Caparica Portugal ingår inte i programmet, men lägret kan ge rekommendationer för transportalternativ.

ÖVERSIKT
Alla surfläger i Portugal

 Portugal

Upplev det bästa surflägret i Portugal och fånga några av världens finaste vågor!