OM OSS

BERÄTTELSEN

Historien om Solid Surf & Yoga House började i den mysiga strandstaden Zandvoort i Nederländerna, där Jordy Robers öppnade en surfbutik och surfskola vid namn Dfrost sommaren 2006.

Två år senare bestämde han sig för att ta steget och öppnade Dfrost surfcamp i Taghazout tillsammans med en lokal affärspartner i Marocko. Efter 5 år av glädje, utmaningar och mycket erfarenhet började Jordy på en självständig väg som ägare till ett nytt Surf Camp-företag vid namn Solid Surf House.

Solid Surf House hade som mål att lansera ett nytt koncept med fokus på ett all inclusive-paket för att förbättra kundservicen och erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser för att skapa en win win. Transparens är ett ledande nyckelelement – ​​inga dolda avgifter som surflektioner utan surfbräda!

Mot slutet av året 2014 öppnade Jordy upp en annan Solid Surf House-plats i Taghazout tillsammans med sin marockanska associate Ayoub, som tidigare arbetat som huvudsurfinstruktör på Dfrost surfcamp. 

Ayoub är en passionerad fitnessguru och surfare och etablerade sig som den mest vänliga och gästvänliga delägaren och skapade en pärla av en plats i Marocko. Med massor av Surf Camp-erfarenhet och lokalkännedom är han rätt man för jobbet. Han är en ISA-certifierad surfinstruktör, certifierad personlig tränare en hårt arbetande sjukhuskille som bara vill det bästa för våra gäster!

Ary, delägaren från Tyskland, gick med i Solid Surf House-familjen helt nyligen 2022 och är delägare i vår nyaste plats i Sri Lanka såväl som på Bali. Som certifierad ISA-surfinginstruktör bidrar han till kvaliteten på surfguidningen och – med sina 7 års yrkeserfarenhet av managementkonsulting – lägger han också till en bris av den obestridda "tyska grundligheten" till vår verksamhet.

Vår nyaste delägare är Thomas från Schweiz och kom till oss 2023 som delägare i Bali. Schweizisk kvalitetsservice och punktlighet är vad hans klocktillverkningsbakgrund kommer att lägga in i Solid Surf House. Se upp, vi kan aldrig bli sena! Thomas är certifierad ISA surfinstruktör och är redo att föra vår servicenivå till nya standarder.

Allt hårt arbete, passion och engagemang gav resultat och vi har nu allt på plats för att göra din vistelse på Solid Surf & Yoga House minnesvärd.

Med vårt enkla men konkurrenskraftiga tillvägagångssätt strävar vi efter att göra surfing överkomligt för alla. Vi gör det genom att erbjuda ett problemfritt paket:

"Ett paket passar alla"

Ett paket som innehåller allt till de bästa priserna.

På Solid gillar vi att hålla saker intimt genom att minska antalet gäster i alla våra surfläger. Ingen massa besökare, vi är en plats där alla vet ditt namn.

Vår engagerade personal kommer att erbjuda dig en oförglömlig surf- och yogasemester!

Gå med i Solid Surf Family nu!