"ETT PAKET PASSAR ALLA"

SURF CAMP RESORT MENTAWAI

Läs här detaljerna om dina inkluderande av ditt "Ett paket passar alla" och hur det hela fungerar.

DETTA ÄR DITT "ETT PAKET PASSAR ALLA"

På den här sidan hittar du mer detaljerad information om vårt veckovisa surfläger "One Package Fits All"-paket på Bali.

Vi har lyft fram de viktigaste inkluderingarna i vårt "Ett paket passar alla" med videor och foton så att du får en bättre förståelse för vad du bokar hos oss. Det finns även ett veckoschema på vilka dagar vi har schemalagda surfskolelektioner, surfguidning, surf skate-pass, filmkvällar, beer pong, yoga med mera.

Läs snabbt vidare och se hur en fantastisk semester ser ut.

Allt handlar om kul!

Vi rekommenderar dig att checka in på en lördag på grund av vårt veckoprogram men det är inte obligatoriskt, eftersom du kan anlända vilken dag som helst när som helst.

Vi har öppet 24.7 – året runt.

VECKANS SCHEMA

Tid

lördag

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Surf Camp Marocko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai

SURFGUIDNING

TunnaSURFGUIDNING (INGÅR)
Medel/avancerat

  • Dagsbräda & lycra
  • Daglig surftransport
  • Daglig surfguidning
  • Två pass dagligen
  • Gryning till skymning sessioner
  • Inkl Yttre revsurfing

Surf Camp Bali erbjuder en medel- och avancerad surfguidning två gånger om dagen (2/3 timmars sessioner) i en gruppbaserad uppsättning av max 4/5 surfare per guide.

Varje surfguide har sin egen surfgrupp för den dagen som är sammansatt utifrån surfarnas nivå.

Vi anordnar på begäran när som helst på dygnet en mellanliggande/avancerad surfguidning. Detta innebär att du tillsammans med din surfguide kan kontrollera vilka surfplatser du vill surfa på den dagen inom ett avstånd på högst 1 timmes bilfärd.

Surfguiden ser till att du kan upptäcka några platser innan du går in och rekommenderar en plats baserat på hans lokala kunskap för att säkerställa att du får den bästa surfen den dagen. Du kan rådgöra med din surfguide och en grupp andra surfare för att gå på surfspottning först eller gå direkt till den första bästa plats han/hon rekommenderar.

Vi kommer att överväga: tidvatten – vind – vågstorlek – strömmar – folkmassor och lokalism i vägledningen och som en del av våra val vart vi går.

Sessionerna är 2/3 timmar per session och är schemalagda 2 gånger om dagen – om vi schemalägger en längre session längre bort kommer detta att förvandlas till en lång session där vi spenderar längre tid på ett ställe.

Detta kan hända på grund av brist på vågor och vi måste gå norrut eller söderut för att hitta fläckar som fungerar bättre med mindre vågor. Ibland händer det till och med att bara 1 eller 2 surfplatser fungerar i hela området.

Vågstorlek och förhållanden ändras för varje dag!

Vi försöker hitta de bästa kompromisserna som kommer att gynna den medel-/avancerade surfaren så mycket som möjligt.

Oberoende surfare vet hur de ska skydda sig själva men också andra när en utplåning inträffar, kan hantera oväntade strömmar, kan paddla till line up och stranda tillbaka utan någon guidning, kan analysera strömmar i vattnet, veta var in- och utgångspunkterna finns, kan sköldpaddsrulla och duckdyka, kan passera surfen säkert utan att tappa brädet, vet hur man sparkar ur en våg, vet hur man går till vänster och höger och behöver inte tryckas in i en våg av en instruktör.

OBS: Surfguidning är INTE en surflektion – det är guidad surf!! Det kommer inte att finnas någon undervisning – ingen konstruktiv feedback eller coaching annat än surfguiden vill erbjuda dig för det ögonblicket frivilligt. För att boka en medel-/avancerad surfing måste du vara en nivå 3 surfare och uppfylla kraven ovan. Om surfcoachen inte anser att du är en L3 medel/avancerad surfare och du inte kan surfa säkert för dig själv och i synnerhet andra har surfcoachen rätt att avbryta sessionen och schemalägga dig för de nybörjarklasser vi har .

Spela video om Surf Guiding Bali Canggu - Solid Surf House

SURFSKOLA & LEKTIONER

SURLFEKTIONER (INGÅR)Surf Camp Marocko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai
Nybörjarlektioner L1 & L2

  • Daglig styrelseuthyrning & lycra
  • Daglig surftransport
  • Dagliga surflektioner ± 2 tim
  • Daglig gratis surfing ± 2/3 timmar

Alla Surf Camp Bali surfinstruktörer är ISA-licensierade och har livräddningscertifikat. Våra surflektioner är L1 och L2 – absolut nybörjare (L1) till avancerad nybörjare / börjar fånga gröna vågor, positionera, läsa vågor och strömmar etc. (L2)

Vi upprätthåller en lärarstudentkvot på 1 : 3/4 beroende på vilken grupp som är inrättad för den dagen.

Gruppen kommer att undervisas på samma strand men delas upp i mindre grupper per lärare. Varje lärare kommer att ta hand om sina egna elever med ett maxförhållande på 1:3/4.

De dagliga surflektionerna är 2 timmars guidade lektioner som inkluderar: teori & praktik och en gång i veckan en fullständig teori och en gång i veckan videoanalys med en surffilm.

Alla surflektioner genomförs på mjuka surfbrädor för att säkerställa säkerheten för eleven och omgivande surfare. Efter de 2 timmar långa surflektionerna kommer det att finnas en extra surfsession på cirka 2/3 timmar. Detta är gratis surfning och möjlighet att öva på det du har lärt dig. De totala surftimmarna är 4 till 5 timmar per dag. 

Surflektionerna börjar alltid på morgonen och är dagens första pass – den andra sessionen är alltid fri surf. *

Vi väljer surfplatsen baserat på vilken som är den bästa platsen att genomföra surflektionerna med tanke på folkmassorna – typen av havsbotten: Sand (inte rev) och strömmar. Därför kan vi besöka en plats oftare än andra surfplatser och ibland även en fast plats i mer än en vecka.

Vårt fokus är att lära dig hur du surfar ansvarsfullt för dig själv och andra som är med dig i vattnet för att se till att du får maximal mängd surf & kul!

Hardboards är för dig som kan surfa självständigt, medel/avancerad och redan har lite erfarenhet.

Oberoende surfare vet hur de ska skydda sig själva men också andra när en utplåning inträffar, kan hantera oväntade strömmar, kan paddla till line up och stranda tillbaka utan någon guidning, kan analysera strömmar i vattnet, veta var in- och utgångspunkterna finns, kan sköldpaddsrulla och duckdyka, kan passera surfen säkert utan att tappa brädet, vet hur man sparkar ur en våg, vet hur man går till vänster och höger och behöver inte tryckas in i en våg av en instruktör.

Om du uppfyller alla dessa krav är hårda skivor tillgängliga för användning!

OBS:

– Ta med solskydd / solskyddsfaktor: 50+

– Yogabyxor om du är känslig för hudutslag eller solbränna på benen, rekommenderas särskilt för kvinnliga surfare på grund av de höga bikinisnitten på benet.

*Sen incheckning har ingen surfsession. Tidig incheckning kan begära surflektion före ankomst och måste checkas in före kl. 08.00 på morgonen och i mån av vår artighet och tillgänglighet. OBS att rumsincheckning är officiellt klockan 14.00 och det är också då ditt semesterpaket börjar.

Spela video om Surfskolan Bali Canggu - Solid Surf House

YOGA

TunnaYOGA (INGÅR)
Alla nivåer – Vinyasa

Morgonpass 07.30 – 08.30
Eftermiddagspass 17.30 -18.30
Välj ett pass om dagen

Spela video om Yoga House Bali Canggu - Solid Surf House

SURFSKATE

Surf Camp Marocko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp MentawaiSURF SKATE SESSION 
Fri användning av Surf Skate Boards

Varje onsdagsgrupppass

Spela video om Surf Skate Bali Canggu - Solid Surf House